Mind a(z) 2 találat megjelenítve

A RENSON alumínium szellőzőrácsok a kiváló alapanyagnak és a gondos felületkezelésnek köszönhetően rendkívül tartósak, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az alumínium nem csak tartós, de könnyű és újrahasznosítható. Válasszon igényeinek megfelelő típust kívánt méretben és színben! Rövid határidővel, RENSON minőségben gyártjuk le Önnek! TOVÁBB OLVASOM

Ft (Áfa-val)

Renson 411-es falnyílásba szerelhető szellőzőrács konfigurálása. Állítsa össze a kívánt méretű szellőzőrácsot és néhány napon belül legyártjuk Önnek!

Ft (Áfa-val)

Renson 411ZF falnyílásba szerelhető szellőzőrács. A rács az előre elkészített falnyílásba szerelhető a kívánt mélységben. Takaró kerettel nem rendelkezik a szellőzőrács. Állítsa össze a kívánt méretű szellőzőrácsot és néhány napon belül legyártjuk Önnek!


A RENSON szellőzőrácsok tulajdonságai

Az alumínium alapanyagból gyártott fali szellőzőrácsok rendkívül tartósak és ellenállóak, amelyek védelmét eloxálással és profestéssel tesznek még teljesebbé. A rácsok a szellőzőrendszer befúvó és kifújó végpontjain is használhatunk. Kényelmesen és egyszerűen beépíthetők függetlenül attól, hogy milyen beépítési móddal szeretné installálni.

A RENSON szellőzőrácsok kiváló, A osztályú vízvédelemmel rendelkeznek, ami megakadályozza, hogy az eső bejusson a rendszerbe még erős szél esetén is. Ha szeretné még tovább fokozni az esővédelmet, akkor van lehetőség extra vízcsatornával felszerelt típust választani.

Számos kiegészítő funkcióból válogathatunk az igényeinknek megfelelően. Választhatunk beépített rovarhálót, porszűrőt és vízcsatornát is. De akusztikai védelmet is nyújtanak egyes típusok. Készülnek betörésbiztos és leesésgátló védelemmel ellátott szellőzőrácsok is. Sőt! Amennyiben különleges építészeti megoldásokban gondolkodnak, akár íves kivitelben is elérhetőek a RENSON szellőzőrácsok.

RENSON szellőzőrácsok beépítési lehetőségei

A szellőzőrácsok rögzítése gyors egyszerű. Rögzítésük praktikus rugós kapcsokkal történik, amik könnyen bepattinthatók a helyükre. Amennyiben 3m2-nél nagyob felületen van szükség szellőzőrács beépítésére, akkor megerősítő oszlopokat is be kell iktatnunk, hogy megfelelő legyen a szélterhelés. Ehhez rögzíthetjük a rácsokat.

A rácsok rögzítése a falba történhet csavarral vagy a már említett rugós klipszek segítségével, így azok egyszerűen bepattinthatók a helyükre.

A szellőzőrács méretének kiválasztásakor a falnyílás és a szellőzőrács méretét pontosan meg kell határoznunk. Fontos, hogy a szellőzőrács méretéhez képest 10 mm-rel nagyobb falnyílás szükséges!

  • Ha csőcsonkhoz csatlakoztatjuk a szellőzőrácsot, akkor egy csatlakozó csonkkal ellátott úgynevezett plenum boxhoz, egy fém fogadó dobozhoz fog csatlakozni a rács. Ezt a plenum csatlakozó dobozt építjük a falba, amihez a légtechnikai cső csatlakozik. Hátsó, illetve oldalsó csatlakozási lehetőséggel is készülhet a doboz. Általában horganyzott acélból készítik, és a gépi szellőztető rendszer részét képezi.
  • Abban az esetben, ha csupán szellőztetési funkciót kell ellátnia a szellőzőrácsnak, de nem csatlakozik légtechnikai csőhöz, nincs szükség külön plenum dobozra. Ekkor egyszerűen a falba csavarokkal rögzítjük a szellőzőrácsot.

Milyen színekben rendelhetőek a szellőzőrácsok?

Gyakorlatilag a teljes alap RAL színskála alapján megrendelhetőek a szellőzőrácsok porfestése. A mellékelt képre kattintva megtekintheti a teljes RAL színskálát.

Milyen felületvédelemmel rendelkeznek a RENSON szellőzőrácsok?

Eloxálás

Alapkivitelben 20 mikron rétegvastagság kerül felhordásra, de nagyobb igénybevételnél (agresszív atmoszférában történő alkalmazásokhoz?)  körülbelül 25 mikron rétegvastagság ajánlott. Az eloxálás általában a szürke természetes árnyalatával (F1) történik, de korlátozottan más színekben is elvégezhető (Euras). Van lehetőség eltérő színezésre akár ugyanazon felületen belül is, vagy variálhatunk különböző színű darabokat.

Porfestés

A porfestés mellett szól, hogy széles színpalettán mozoghatunk, és a színeltérések kockázata minimális. A porbevonat szabványos, 40 mikron rétegvastagsággal történik. A környezettől függően különböző előkezelések alkalmazhatók.

A RENSON szellőzőrácsai esztétikus megjelenésüknek és a szellőzőrácsok egyszerű rögzítésének köszönhetően gyors megoldást jelentenek az épület hatékony szellőztetéséhez.

Amennyiben egyedi színben és méretben van szüksége szellőzőrácsra, legyártjuk Önnek!