A megfelelő szellőzőrács kiválasztása

A RENSON széles palettájából minden igényre megtalálható a megfelelő szellőzőrács. A megfelelő szellőzőrács kiválasztása előtt először tisztázni kell az igényeket, hiszen többféle kiegészítő opció közül választhatunk az alaptípusokon kívül. Amennyiben megtaláltük az igényeinknek tökéletesen megfelelő rácsot, annak telepítése a rugós kapcsoknak és csavarrögzítésnek köszönhetően már gyors és egyszerű lesz. A rögzítés módjáról itt olvashat bővebben.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szellőzőrácsot?

Az első lépésben Ön a kalkulátorunk segítségével megadja a szükséges méreteket, a rögzítés módját, felületkezelést és a színt. További opció a választható rovarháló.

Utolsó lépésként a tervezett légmennyiséget is szükséges megadni, mivel a rendszer ellenőrzi, hogy megfelelő -e az igényelt méret ahhoz a légmennyiséghez.

RENSN szellőzőrács gyártás egyedi méretek megadása

A kalkulátorunk lépésről-lépésre végigvezeti Önt a kívánt szellőzőrács konfigurálásán! Mivel az utolsó lépésben ellenőrzi, hogy megfelelő lesz -e az elvárt légmennyiség szállítására, így biztos lehet benne, hogy az igényeinek tökéletesen megfelelő szellőzőrácsot kapja majd!

Miután Ön leadja a megrendelést, mi megkezdjük a szellőzőrács gyártását!

EGYEDI SZELLŐZŐRÁCS GYÁRTÁS KALKULÁTORUNKHOZ KATTINTSON IDE!

Amennyiben szeretne egyedi színben és méretben szellőzőrácsot rendelni, legyártjuk Önnek! Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja a költségeket!

Ha pedig kérdése van, szakértő kollégáink segítenek Önnek, így a megfelelő szellőzőrács kiválasztása egyszerűen és gyorsan fog menni!

A beépíthetőség szempontjából lehetséges, hogy hátsó keretre van szükségünk, ami szintén egy választható opció.

TEKINTSE MEG A RENSON SZELLŐZŐRÁCS GYÁRTÁS FOLYAMATÁT!