A RENSON fali szellőzrácsokat az Ön igényei szerint egyedi méretben, színben és felületkezeléssel rendelheti meg. A gyártás során a RENSON kiváló minőségű alumínium elemeiből állítjuk össze az Ön által megrendelt szellőzőrácsot.

A gyártás teljes egészsében Magyarországon, a Budakeszin található üzemünkben történik, megfelelve a RENSON szigorú minőségbiztosítási előírásainak. Biztos lehet benne, hogy  a lehető legjobb minőségű terméket kapja, a lehető legrövidebb gyártási határidővel. Kalkulátorunk segítségével kényelmesen és gyorsan leadhatja rendelését a kívánt szellőzőrácsra.

Ismerkedjen meg a rács gyártás folyamatával!

RENSON szellőzőrács lamellák beszerelése

renson szellőzőrács gyártás megrendelése

Az első lépésben Ön a kalkulátorunk segítségével megadja a szükséges méreteket, a rögzítés módját, felületkezelést és a színt. További opció a választható rovarháló.

Utolsó lépésként a tervezett légmennyiséget is szükséges megadni, mivel a rendszer ellenőrzi, hogy megfelelő -e az igényelt méret ahhoz a légmennyiséghez.

Ezek után Ön leadja a megrendelést, és mi megkezdjük a szellőzőrács gyártását!

RENSN szellőzőrács gyártás egyedi méretek megadása

mEGKEZDJÜK A GYÁRTÁST!

Így készítjük el Önnek a rácsot:

  • Miután megkaptuk a rendelését, a megadott méretek alapján összeállítjuk a keretet.
  • Ezt követően a méretre vágott lamellák a helyükre kerülnek, ezeket bepattintják a helyükre.
  • Amennyiben rovarhálóval rendelte meg, azt is méretre vágjuk és a rács hátuljára rögzítjük. Miután minden alkatrész a helyére került, hamarosan megérkezik Önhöz a szellőzőrács.
RENSON szellőzőrács gyártás folyamata

Minden egyes rács egyedileg, részben kézzel készül, és a RENSON szigorú minőségi elvárásainak kell megfelenie. Ez a garancia arra, hogy Ön magas minőségű terméket kapjon, és a lehető leggyorsabban odaérjen Önhöz.

Ezzel is hozzájárulunk az egészséges élettér megvalósításához!

Tekintse meg a renson szellőzőrács gyártás folyamatát!