RENSON résszellőzők

A RENSON innovatív szellőztetési rendszereinek kiegészítő elemei a résszellőzők. Ezeket olyan módon lehet beépíteni a nyílászárókhoz, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a homlokzathoz, mivel diszkrétel elrejthetőek. A résszellőzőket új építésű házaknál és felújítás során is beépíthetjük.

RENSON résszellőző ablakba építve

A résszellőzők tökéletesen kiegészítik a RENSON C+ rendszerét, amikor az elhasznált levegőt gépi kifújással, igényvezérelt módon a ház minden helyiségére külön szabályozva tudjuk kivezetni (pl a RENSON Healthbox szellőztető géppel). A Renson Invisivent Air and Comfort résszellőzők eközben gondoskodnak arról, hogy folyamatos legyen a friss levegő utánpótlása.

A RENSON innovációja abban áll, hogy akusztikus zajcsillapító anyaggal és önszabályozó visszacsapó szeleppel látták el a résszellőzőket, így nagyobb hőérzetet és energiatakarékos szellőztetést eredményez. Beépítését a nappaliba vagy a hálóba javasoljuk, amelyek a ház úgynevezett „száraz” zónái.

RENSON résszellőzők funkciói

Ezzel az új termékcsaláddal – most minden eddiginél jobban – az energia, az akusztika és a hőkomfort áll a középpontban. Ezek az új ablakszellőztető rendszerek még jobban illeszkednek az intelligens Healthbox 3.0 szellőzőegységhez, így garantálják az optimális működést és a beltéri levegő kiváló minőségét. A gyorsabb szerelés (monoblokk elv), nagyobb stabilitás az ablakon és teljesen légmentes felület szintén prioritást élveznek a telepítési folyamatban.

RENSON résszellőző funkciói

I-FLUX® TECHNOLÓGIA

Az i-Flux technológia alkalmazásának köszönhetően a Renson® garantálja a
maximális kényelmet minimális energiaveszteséggel. Az i-Flux technológia a következő alapelveken alapul:

 1. SZÉLTŐL FÜGGETLEN LEVEGŐÁRAMLÁS
  A nyomásváltozásokra reagáló önszabályozó szelep alkalmazása lehetővé teszi az állandó légáramlás fenntartását széllökések esetén is, és távol tartja a huzatot. Az önszabályozás különböző osztályokban fejeződik ki, a P0 osztálytól (nem önszabályozó) a P4-ig (kiváló önszabályozó).
 2. MINIMÁLIS ENERGIA VESZTESÉG A VISSZA-visszacsapó SZELEP MIATT
  Mivel az Invisivent Comfort szelepe egy önszabályozó visszacsapó szelep, elkerülhető a belülről kifelé irányuló energiaveszteség.
 3. KÉZI ÁLLÍTÁSÚ BELSŐ SZELEPEVEL SZABÁLYOZOTT LEVEGŐÁRAMLÁS
  A felhasználó meghatározhatja a kívánt légáramlást, pl. a teremben tartózkodók számának megfelelően.
 4. FELFELÉ IRÁNYULÓ LEVEGŐÁRAMLÁS AZ OPTIMÁLIS KÉNYELMÉRT
  A belső szelep formája felfelé vezeti a friss levegőt, ami optimális levegőelosztást biztosít a helyiségben és garantálja
  maximális kényelmET.

Renson résszellőzők típusai

Renson Invisivent EVO

Az Invisivent Evo rendszer bevezetésével a Renson megalkotta a világ legdiszkrétebb ablakszellőztető rendszerét, amely egyesíti a kényelmes használatot és a vizuális tökéletességet.

RENSON AR 75

A RENSON AR 75 egy alumínium résszellőző hőbetéttel kiegészítve, mely alumínium, fa vagy PVC ablaküvegre szerelhető. Az egyedülálló szabadalmaztatott mechanizmusnak köszönhetően négy légáramlást tesz lehetővé: 56, 70, 81, 106 m3 / h / m. Az önbeálló diffúzor csappantyúja automatikusan alkalmazkodik a nyomásváltozásokhoz, és nem igényel kézi beállítást a felhasználó részéről.

RENSON AR75 résszellőző felépítése

Renson THM90 EVO

A RENSON THM90 résszellőző alumínium, fa és PVC ablakokhoz is ajánlott. A beépített szélcsappantyúnak köszönhetőenmég nyitott helyzetben is a nagy vízbehatolási ellenállást. A perforált külső profil védelmet nyújt a rovarok ellen, a konstrukció egyszerűsége pedig megkönnyíti a tisztántartást. Ez a szellőző akár az üvegezés alá (PB változat), akár a profilok közé (TR változat) is szerelhető, így télikertek szellőzésére is használható.

RENSON TC45 résszellőző felépítése

Renson TC45

A TC 45 egy hőszigetelt résszellőző, mely üveglapra szerelhető. A külső profil lekerekített, a belső távtartó pedig perforált. A távtartó perforációja véd a rovarok ellen és könnyen tisztítható. Található benne egy belső csappantyú, amely felfelé tereli a beáramló levegőt. 5 különböző pozícióba állítható. Ez lehetővé teszi, hogy a beáramló levegő mennyiségét az aktuális szükségleteihez igazítsa.

RENSON Renson Invisivent EVO résszellőző felépítése

Renson THM90 EVO

A RENSON THM90 résszellőző alumínium, fa és PVC ablakokhoz is ajánlott. A beépített szélcsappantyúnak köszönhetőenmég nyitott helyzetben is a nagy vízbehatolási ellenállást. A perforált külső profil védelmet nyújt a rovarok ellen, a konstrukció egyszerűsége pedig megkönnyíti a tisztántartást. Ez a szellőző akár az üvegezés alá (PB változat), akár a profilok közé (TR változat) is szerelhető, így télikertek szellőzésére is használható.

A RENSON résszellőzői a minimalista designnak köszönhetően bármelyik otthonba beépíthetők, rendkívül tartós anyagból készülnek, ami ráadásul alig igényel karbantartást, inkább csak tisztításról beszélhetünk.

SZELLŐZŐRÁCSOK

Méretre gyártva rövid határidővel

SZELLŐZŐLAMELLÁS HOMLOKZAT

Renson Linius rendszer

GÉPI SZELLŐZTETÉS

Igényvezérelt és hővisszanyerős rendszer